14. Jun

Info o povrću!

Dragi povrćoljubci, pozdrav! Imam vam za reći riječicu-dvije.

Zašto jesti „Anino povrće“? Jer je naše povrće odgajano po biodinamičkim principima s puno ljubavi, u čistoj zemlji hranjeno isključivo humusom i biljnim pripravcima, od sjemena do ploda. Jer je naše povrće fino, zdravo, čisto i puno vitalne energije!

Dakle, Anino povrće raste. Zasad imamo salatu i radič kojeg možete kupiti na dva punkta – na zapadnom dijelu Rijeke kod Tanje, u Matuljima, u Naturi Amantis, na istočnom dijelu kod Neli, na gornjoj Vežici, u La voće. Cijene su jednake kupujete li kod njih ili direktno od nas, dakle njima prodajemo po nižoj cijeni iz dva razloga – one odrađuju dobar komad našeg posla što se tiče trgovine + vjerujemo da treba poticati male lokalne trgovine.

Zasad u Naturi možete kupiti salatu i radič, a u La voće od sutra radič. Na njivi rastu blitva, mahune, tikvice, krastavci, pomidori, salata. Raste polako i ove godine sve kasni zbog vremenskih (ne)uvijeta, ali raste. Koliko dobijemo, toliko dajemo u prodaju i kako povrće bude raslo i išlo u prodaju, obavještavati ću vas tu na fejsu i za koji dan, njuzleterima (vama koji ste mi poslali mejl, vi koji niste, a želite, šibnite poruku tu na fejs s vašim mejlom).

Zasad toliko, čujemo se ubrzo!

Živili, PovrćAna