23. Sep

Jednodnevna radionica: Doručak

Kreće novi ciklus radionica kuhanja!

Novu sezonu otvaram s radionicom “Doručak”.

Doručak je važan dio dana, meni se dan upravo po doručku poznaje, a na radionicama se često dotičemo upravo tog pitanja. Ujutro mi je važno pojesti nešto kvalitetno što će me dugo držati sitom kako bih izbjegla energetske oscilacije i iznenadne, nadasve po okolinu neugodne napadaje gladi koje možemo svesti pod krilaticu „gladna i nervozna“ 🙂 U prehrani je važna raznovrsnost, a doručak se nažalost danas, zbog manjka vremena uglavnom svodi na brašnaste proizvode iz pekarluka.

Jedna malo drugačija kajgana.

Na ovoj ću radionici pokazati nekoliko finih varijacija meni omiljenih doručaka. Miješat ćemo, kuhati, peći, nepce će nam mljackati slano, toplo, slano, slatko, hrskavo. Naravno, ti doručci funkcioniraju i kao marenda u taperveru „za na posao“.

Kao i uvijek, namirnice su organskog uzgoja, cjelovite i sezonske, dio će biti iz mog vrta.

Na radionicu su dobrodošli svi, bez obzira na vrstu prehrane – etikete su nevažne. Svatko će uzeti ono što mu se sviđa i implementirati u svoje postojeće prehrambene navike.

Nakon ove radionice, doručci više neće biti isti! 😉

Kad: subota, 28.9.2019. 10 hPOPUNJENO!
otvorene prijave za nedjelju, 29.9.2019. 10 h

Gdje: Moja kuhinja, Opatija

Cijena: 300 kn

Vrijeme trajanja: 4 sata

Radi se u malim, individualiziranim grupama i zbog ograničenog mjesta, rezervacija je obavezna na [email protected] (ili ispuni “kontakt” formu) do četvrtka navečer .