17. May

Prodaja povrća i subotnja radionica za male ljude

Povrćoloveri, živjeli!

Sigurna sam da guštate u ovom divnom proljeću koje polako ustupa mjesto ljetu, kratkim rukavima, šlapicama, lakiranim noktićima i kupaćima.

Kod mene se u “Povrću” svašta liijepoga događa. Vrt u  Rubešima je  kompletno zasijan i zasađen. Pripremam svakakve biljne juhe, čajeve, gnojnice za njegu biljčica. U Klani upravo ovih dana pripremam, sijem, sadim jer je vrijeme, zemlja se osušila i zagrijala. Dosad sam izlašla na drenovski “Eko Cvetko” i na “Zeleni Kastav” i namjera mi je i dalje na tim tržnicama prodavati povrće, šibnem info pravovremeno.

Na Kastvu je bilo pravo bogatstvo i obilje- riga, špinat, mladi luk i rotkvice. Mojih ruku djelo! 

U Rijeci se, u Jedrarskoj ulici (tzv. “Pijana ulica”, kad izađete iz gradske knjižnice pa desno) otvorila jedna baš šarmantna trgovina zdravih, ekoloških i hrvatskih proizvoda “Uberi ovo” pa i tamo imate priliku kupiti moje povrće. Taman sam im jučer odfurala mladog luka, rotkvica i špinata. Kad ste u Rijeci, bacite oko i napunite borše zdravim i finim!

Uberi dobru klopu u “Uberi ovo”!

Još jedna informacija za velike ljude koji imaju male ljude – ovu subotu, 20.5. od 10-11.30 na Kastvu, u Gradskoj loži, u sklopu “Jelenine” (klikni da vidiš program) ću održati s malim ljudima vrtlarsku radionicu na kojoj ćemo presađivati biljčice i svaki će mali čovjek uzeti svoju biljčicu doma. Nikakve prijave nisu potrebne, ništa ne morate nositi, radionica je besplatna, samo se pojavite sa svojim malim ljudima.

Eto toliko zasad,

Stej bjutiful i uživajte u predivnim danima,

Ana