02. Mar

Radionica kuhanja //Detoks, šmetoks//

Prva na rasporedu u ožujku je “Detoks, šmetoks” radionica. Ne volim riječ “detoks” i nisam pristalica drastičnih promjena i rezova. Teže ali vjerujem, puno korisnije je polako usvajati kvalitetnije navike. Na ovoj radionici kuhanja pripremit ćemo nekoliko različitih jela, govorit ćemo o važnosti cjelovitih namirnica i raznovrsne, sezonske prehrane. Upoznat ćeš nove tehnike pripreme hrane, pogotovo povrća. Proljeće je idealno za promjene u prehrani. Naime, priroda nam u proljeće daje masu zelenog lisnatog povrća koje je savršeno za potporu jetri i vidjet ćeš da su „superfudovi“ svugdje oko tebe i da ih nije teško ubaciti u svakodnevnu prehranu. Podijelit ću s tobom svoje trikove oko organizacije i planiranja u kuhinji. Nakon radionice bit će ti jasno koje prakse možeš već danas implementirati u svoju prehranu, koja god ona bila, kako bi sigurno ugazio/la na put stvaranja novih, zdravijih navika.

Maslačak – fenomentastičan “superfud” iz vrta ili s obližnje livade.

P.S. Krenula je već mašinerija i bombardiranje suludim dijetama, magičnim detoksima i pritiscima oko „bikini bodyja“ jer nam se ljeto približava. Super si, već imaš super tijelo-za-plažu. Bore, godine, ožiljci, strije, savršene nesavršenosti –  sve je to super i seksi i pokaži prosti prst svima ostalima koji tvrde suprotno 😉

Kad: subota, 7.3.2020. 1014 hsubota je popunjena, otvorene prijave za nedjelju, 8.3.

Gdje: Moja kuhinja, Opatija

Upad: 300 kn

Radi se u malim, individualiziranim grupama i zbog ograničenog mjesta rezervacija je obavezna na [email protected]  (ili ispuni “kontakt” formu) do petka u podne ili zovi na 098 172 1564.