03. Feb

Radionica kuhanja //Zimska klopa bez srčanog udara//

Nastavljamo dalje s radionicama kuhanja. Nakon “Detoksa, šmetoksa” koji se održao zadnje dvije subote, sad nam je na repertoaru jedna prava zimska radionica.

Koje su specifičnosti “zimske” prehrane i zašto bi se uopće trebali tako hraniti? Na radionici ćemo pripremati polpete od cjelovitih žitarica, kiseli kupus koji je nezaobilazan frajer u zimskoj prehrani, radit ćemo pire koji nije od krumpača, pripremat ćemo nešto kratko (nije konjačić) već kratko kuhano zeleno povrće, a naravno da ćemo sve započeti jednom dobrom “zimskom” juhom. Susrest ćete se s novim stvarima koje ćete moći uklopiti u svoje navike i kuhanje. Razgovarat ćemo o različitim idejama za recepte koje su svima uvijek dobrodošle, padat će prijedlozi za slaganje pijata i bolju organizaciju u kuhinji. Lijepo ćemo se podružiti, fino ćemo se najesti i bit će nam bombica!

Kad: subota, 8.2.2020. 1014 h

Gdje: Moja kuhinja, Opatija

Cijena: 300 kn

Radi se u malim, individualiziranim grupama i zbog ograničenog mjesta, rezervacija je obavezna na [email protected]  (ili ispuni “kontakt” formu) do petka u podne.